Pobles Lliures vs Tabarnia – El Joc

Pobles Lliures vs Tabarnia – El Joc

 

 

¿Que és?

“Pobles Lliures vs Tabarnia” és un intent d’iniciativa viral vía Twitter antitabarnia, pensat com a un ordre de comptes espontànies de municipis, que poden ser dirigits per qualsevol persona que desitgi formar-hi part.

LA INICIATIVA ES CONFEDERAL: NO ÉS netament independentista: la conforma gent que pensa de forma molt plural i que té un objectiu comú: fer front a l’efecte Tabarnia. Amb això, es pretén demostrar als tabarnícoles, que Catalunya sap confluir i remar en una direcció desde la pluralitat i el respecte mutu.

Finalitat:

La finalitat és simple: riure i divertirse. Una iniciativa 100% lúdica i satírica: volem passar un bon rato en col·lectiu per rivalitzar amb els tabarnícoles a la xarxa, des de la mateixa òptica humorística.

Principi organitzatiu:

Ordre espontani: https://goo.gl/oSdHAA

Com participar:

Per dirigir una de “Pobles Lliures vs Tabarnia”, només cal crear un compte Twitter (seguint unes senzilles instruccions)* i començar a fer front a les múltiples comptes tabarnícoles que existeixen a la xarxa.

Instruccions i material necessari: https://goo.gl/tD9toR

La Confederació:

Llista: https://twitter.com/Santcugapolis/lists/confederaci/members

*Eviteu crear comptes de municipis ja existents 😉

Contacte:

santcugapolis@gmail.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s